Sådan arbejder vi

Fase 1. Indledende møde/afdækning af omfang for opgaven med henblik på samlet tilbud.
Fase 2. Research af arkiver/interview med personer og relevant historik.
Fase 3. Disposition og layout udvikling.
Fase 4. Manus til godkendelse og eventuel oversættelse.
Fase 5. Billedmaterialer indsamles og godkendes af redaktionen.
Fase 6. Opgaven afleveres til godkendelse.
Fase 7. Endelig godkendelse.

Vi ser frem til at høre om vi kan komme i nærmere dialog med virksomhedens ledelse og bestyrelse.
Så vi på den baggrund kan afdække nærmere om dette kan være et interessant projekt for Ocean Media
at løfte sammen med Jeres virksomhed.

Vi ser frem til at høre om vi kan komme i nærmere dialog med virksomhedens ledelse og bestyrelse.

Så vi på den baggrund kan afdække det nærmere om dette kan være et interessant projekt at løfte.

 

 

Casper Aistrup

Direktør

Casper er direktør i Ocean Media og ansvarlig for tilbudsgivning, økonomi og bogføring. Caspers spidskompetencer: moms angivelse i international sammenhæng, lønbogholderi og varelagerstyrings regnskaber. Derudover har Casper erfaring med både kredit- og debitorbogholderi, bankafstemning, moms. Udarbejdelse af årsregnskaber til Erhvervs- og Selskabsstyrelsen er også noget Casper har erfaring med, ligesom et stort kendskab i at klargøre regnskaber til revision.  Assistance i forbindelse med virksomhedsstiftelser er også et af kerneområderne. Casper har grundigt kendskab til flere forskellige regnskabssystemer og er desuden hjemmevant med budgetlægning og mere ledelsesmæssig økonomistyring og bogføring, i over 15 år.  Med en bred vifte af virksomheder og forskellige opgaver, vilkår og brancher.

 

Flemming Jönsson

Projektleder og grafisk designer

Flemming har kommunikation og grafisk design indlagt i sit DNA og kan det til fingerspidserne. Det er med denne viden og energi -at Flemming gerne vil tilbyde at rådgive og løse Jeres virksomheds kommunikation og design opgaver. Flemming kan hele processen når det gælder en proaktiv dialog og indsats for at levere et godt resultat. Med en stor portion erfaring som medvirker til at vores hold opstilling giver kunden den rigtige rådgivning lige fra starten. Så sikres en markedsvækst og salgsresultater på den lange bane.

 

Mette Bager

Designer

Mette har stor erfaring med at designe og udvikle grafisk design og kommunikere med farver og typografi som sit speciale. I det daglige arbejde er Mette meget positiv og humørfyldt, selv i en presset situation. Vores kunder og kollegaer har altid rost Mette for de kreative evner og anderledes ideer. Den direkte kundekontakt og være ansvarlig for hele processen fra briefing til levering og have mange bolde i luften, er Mette rigtig godt fortrolig med. Endvidere værdsætter Mette et bredt tværgående samarbejde, hvor vi inspirerer hinanden på tværs af faggrænser.

 

Jan Christer Falk

Koncept & Tekstforfatter

Jan Christer er en garvet reklamemand bosat i København: Jan har været med til at udvikle IKEA´s kommunikations og markedsførings strategi samt rådgiver for en række virksomheder i Norden med tekst/koncept udvikling som speciale. Jan Christers passion er at finde ind til kernen af den gode idé og få den udviklet kreativt og grundigt. Professionel og passioneret gentleman der er mentor på mange af vores opgaver.

 

CATO kommunikation

www.catokommunikation.dk

Den skriftlige kommunikation vigtig at få optimeret til præsentation på nettet. Det kan tilbydes af vores PR & kommunikations bureau som hedder CATO kommunikation. Som rummer en stor portion erfaring med at få skrevet de gode konceptuelle tekster. Internettet har forandret branding og navnevalg for evigt. Det er ganske enkelt ikke længere nok at skabe kreative idéer der ikke holder på den lange bane.

 

Drasko Digital

www.drasko.dk

Et billede siger mere end tusind ord. Det er vigtigt at kundens leverede fotomateriale eller fotografens professionelle arbejde eller arkiv fotomateriale-bliver profesionelt colour justeret og behandlet med teknisk flair. Der kan tilrettelæges en bestemt farveholdning som bliver det gennemgående image for visuelt billedmaterialer i alle medie platforme. Med sans for detaljen.